Dizajn i kuzhinës

Dizajn me plot cilësi dhe ëndrra

Kuzhina juaj e ardhshme e ëndrrave

A e dini se një i rritur mesatar shpenzon të paktën 51 minuta në ditë në kuzhinë?
Kjo është më shumë se 300 orë në vit! Pse të mos e transformoni këtë hapësirë popullore në atë që ju, familja juaj dhe të ftuarit e shijoni plotësisht? Kuzhina është deri tani dhoma më e rimodeluar. Çdo dekadë sjell stile të reja në dizajnimin dhe përdorimin e uzhinës. Përveç kësaj, përditësimet e pajisjes ofrojnë më shumë liri për të përdorur më mirë hapësirën e kuzhinës. Për fat të mirë, të qenit pranë qyteteve të mëdha na jep akses në pothuajse të gjitha materialet dhe pajisjet moderne të përdorura në rimodelimin e kuzhinës.

Le të rivitalizojmë, transformojmë dhe shndërrojmë kuzhinën tuaj në një vend të mrekullueshëm për vaktet familjare ose për të pritur mbledhjen tuaj të radhës. Dëshironi të ndryshoni tavanet tuaja të laminuara në granit, kuarc, dru ose gur? Po shtimi i kabineteve të reja? Ndoshta po planifikoni të rindërtoni të gjithë hapësirën?

Vizitoni katalogun e punës për të stimuluar planifikimin tuaj krijues dhe për të parë shembuj të punës cilësore të rimodelimit të kuzhinës të përfunduar nga projektuesit dhe ndërtuesit tanë ekspertë. Pastaj shikoni në Dizajn të Përgjithshëm për të ndihmuar në planifikimin dhe rimodelimit të kuzhinës tuaj.