SERVICES

Dizajn i kuzhinës

Shijoni një takim gjithëpërfshirës të dizajnit me një stilist kuzhine dhe shikoni kuzhinën tuaj të ëndrrave të marrë jetë. Ne ofrojmë një matje pa detyrim në shtëpi të kuzhinës tuaj në mënyrë që hapësira të përdoret mirë...

Lexo më shumë

Dizajn i dhomës së gjumit

Gjumi është një nga pjesët thelbësore të një jete, pasi aty do të pushoni mirë me rehati. Dhe ne mund ta dizajnojmë dhomën tuaj të gjumit në mënyrë që të jeni gjithmonë të pushuar mirë dhe me gjumë mjaft të mirë...

Lexo më shumë

DIZAJN I DHOMËS SË NDENJËS

Një dhomë e ndenjes është ajo që përbën ditën kur jeni bashkë me familjen dhe të ftuarit. Ne së bashku me ju do të projektojmë dhe ndërtojmë dëshirat tuaja për mobiljet e dhomës së ndenjes që bien në sy dhe me cilësi...

Lexo më shumë

Dizajn e mobiljeve të ndryshme

Ne mund të projektojmë dyert tuaja, shkallët e drurit, tavolinat etj. Gjithçka e bërë nga e para dhe e ndërtuar nga ekipi i General Design, me njohuri dhe ekspertizë nga eksperienca shumëvjeçare...

Lexo më shumë