Rreth nesh

Mësoni më shumë rreth General Design dhe personelit tonë.

General Design


Ekipi që qëndron pas General Design ka udhëhequr rrugën për më shumë se 20 vjet - ne kemi qenë të rëndësishëm në krijimin e dizajneve të kuzhinës, dyerve, mobiljeve të dhomave të gjumit dhe më të përballueshme dhe me cilësi. Ne jemi ende duke krijuar kuzhina të bukura, të qëndrueshme, me një proces të përshtatur të distiluar nga përvoja jonë dekada.

Ekipi ynë i përkushtuar është gati gjatë gjithë udhëtimit tuaj për t'ju ndihmuar në drejtimin e procesit. Ne do të kapim specifikimet tuaja të sakta dhe matjet e kuzhinës, mobiljeve ose të brendshme, do të punojmë me ju për të hartuar projektin tuaj të ëndrrave dhe do t'ju ndihmojmë të gjeni një opsion financiar që funksionon për ju. Më pas, mjeshtrit tanë do të ndërtojnë kuzhinën, mobiljet ose interierin tuaj sipas specifikimeve tuaja, dhe montuesit tanë specialistë mund t'ju ndihmojnë të largoni telashet nga instalimi.

Çdo hap i procesit tonë të prodhimit ndodh në Maqedoninë e Veriut. Kjo do të thotë që ne mund të mbajmë një sy të kujdesshëm në çdo gjë që bëjmë, të mbajmë kostot të ulëta dhe cilësinë të lartë. Do të thotë gjithashtu se ne nuk përdorim burra të mesëm, kështu që kursimet ua kalojmë juve.

Ne e dimë se të gjithë pretendojnë se kanë çmimet më të mira – por në General Design ne mund ta vërtetojmë këtë.

Ekspertiza e brendshme

Me një eksperiencë 20 vjeçare, na jep avantazhin për të përmbushur çdo nevojë dhe dëshirë për mobilje apo arredim. Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm për të ndërtuar projektin tuaj të ardhshëm.

Vendndodhja e pakufishme

Kompania jonë është e vendosur në Maqedoninë e Veriut, por ne mund të dërgojmë në shumicën e pjesëve të Evropës. Mos kini frikë nga distanca, por shijoni punën tonë cilësore.

Cilësi e garantuar

Ne sigurojmë cilësi në punën tonë dhe sigurohemi që ajo të shihet dhe të ndihet në punën tonë. Nga fillimi deri në projektin e përfunduar, gjithçka është me cilësi në pamje nga ekipi ynë i punës me përvojë.

Punime te garantuara

Ne japim garanci për punën tonë dhe produktet që rekomandojmë. Nëse ne nuk e rekomandojmë atë, atëherë varet nga ju.

Konsultim falas

Ne jemi më shumë se të lumtur të flasim për projektet tuaja të shtëpisë, kështu që ne mund të planifikojmë dizajnin për nevojat tuaja. Kushton vetëm një filxhan kafe. Ndonjëherë mund t'i sqarojmë gjërat përmes telefonit, nëse duhet të jetoni larg.

Planifiko & Ndërto

Ne takohemi me ju. Ne flasim me ju. Ne e planifikojmë atë dhe ju dërgojmë dizajnin. Ne e ndërtojmë dhe ua dorëzojmë.