General Design për shtëpinë tuaj

Dizajn i përgjithshëm e mobiljeve të shtëpisë
Na kontaktoni tani

Dizajn i kuzhinës

Shijoni një takim gjithëpërfshirës të dizajnit me një stilist kuzhine dhe shikoni kuzhinën tuaj të ëndrrave të marrë jetë. Ne ofrojmë një matje pa detyrim në shtëpi të kuzhinës tuaj në mënyrë që hapësira të përdoret mirë...

Lexo më shumë

Dizajn i dhomës së gjumit

Gjumi është një nga pjesët thelbësore të një jete, pasi aty do të pushoni mirë me rehati. Dhe ne mund ta dizajnojmë dhomën tuaj të gjumit në mënyrë që të jeni gjithmonë të pushuar mirë dhe me gjumë mjaft të mirë...

Lexo më shumë

DIZAJN I DHOMËS SË NDENJËS

Një dhomë e ndenjes është ajo që përbën ditën kur jeni bashkë me familjen dhe të ftuarit. Ne së bashku me ju do të projektojmë dhe ndërtojmë dëshirat tuaja për mobiljet e dhomës së ndenjes që bien në sy dhe me cilësi...

Lexo më shumë

Dizajn tjetër i shtëpisë

Ne mund të projektojmë dyert tuaja, shkallët e drurit, tavolinat etj. Gjithçka e bërë nga e para dhe e ndërtuar nga ekipi i General Design, me njohuri dhe ekspertizë nga eksperienca shumëvjeçare...

Lexo më shumë

Ekspertiza e brendshme

Me një eksperiencë 20 vjeçare, na jep avantazhin për të përmbushur çdo nevojë dhe dëshirë për mobilje apo arredim. Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm për të ndërtuar projektin tuaj të ardhshëm.

Vendndodhja e pakufishme

Kompania jonë është e vendosur në Maqedoninë e Veriut, por ne mund të dërgojmë në shumicën e pjesëve të Evropës. Mos kini frikë nga distanca, por shijoni punën tonë cilësore.

Cilësi e garantuar

Ne sigurojmë cilësi në punën tonë dhe sigurohemi që ajo të shihet dhe të ndihet në punën tonë. Nga fillimi deri në projektin e përfunduar, gjithçka është me cilësi në pamje nga ekipi ynë i punës me përvojë.

Punime te garantuara

Ne japim garanci për punën tonë dhe produktet që rekomandojmë. Nëse ne nuk e rekomandojmë atë, atëherë varet nga ju.

Konsultim falas

Ne jemi më shumë se të lumtur të flasim për projektet tuaja të shtëpisë, kështu që ne mund të planifikojmë dizajnin për nevojat tuaja. Kushton vetëm një filxhan kafe. Ndonjëherë mund t'i sqarojmë gjërat përmes telefonit, nëse duhet të jetoni larg.

Planifiko & Ndërto

Ne takohemi me ju. Ne flasim me ju. Ne e planifikojmë atë dhe ju dërgojmë dizajnin. Ne e ndërtojmë dhe ua dorëzojmë.

Dizajn i brendshëm cilësor

Ekipi që qëndron pas General Design ka udhëhequr rrugën për më shumë se 20 vjet - ne kemi qenë të rëndësishëm në krijimin e dizajneve të kuzhinës, dyerve, mobiljeve të dhomave të gjumit dhe më të përballueshme dhe me cilësi. Ne jemi ende duke krijuar kuzhina të bukura, të qëndrueshme, me një proces të përshtatur të distiluar nga përvoja jonë dekada.

Çfarëdo që të zgjidhni, ne do ta bëjmë kuzhinën, mobiljet ose interierin tuaj pikërisht këtu në Maqedoninë e Veriut. Ekipi ynë i ekspertëve dhe me përvojë të prodhimit fillon prodhimin e projektit tuaj me porosi sapo të finalizojmë dizajnin.

Ekspertët tanë marrin kohë për të kuptuar stilin tuaj të jetesës dhe preferencat e dizajnit. Do t'ju njohim me një filxhan çaj ose kafe dhe do të diskutojmë planet tuaja, stilin personal, buxhetin. Ose mund të hulumtoni dhe të sillni idetë tuaja për të diskutuar me ne.

Shikoni katalogun tonë të punës